MSZ-BT

Već od 4.240,00 kn + PDV

Mitsubishi electric

MSZ-BT

POWER DC INVERTER

Nova serija MSZ-BT odlikuje se najvišim standardima kvalitete, novim R-32 rashladnim sredstvom, niskom razinom buke, stilskim i kompaktnim daljinskim upravljačem s velikim zaslonom i jednostavnim gumbima radi lakšeg funkcioniranja klima uređaja kojeg možete daljinski kontrolirati putem aplikacije i na svojim mobilnim uređajima. Pored toga, ovaj uređaj ima najnaprednija poboljšanja u pogledu funkcionalnosti koje omogućuju maksimalne performanse i upotrebljivost bilo kojeg korisnika.

diskretan rad s niskom razinom buke

Tišina je ključna za osiguravanje dobrog odmora i maksimalne udobnosti i danju i noću. Nova BT-serija nudi ultra tihi način rada s razinom buke od samo 19dB, što ga čini jednim od najtiših na tržištu i idealnim za mirno okruženje za opuštajuće vrijeme. Spavanje će Vam biti lakoća.

Usporedbe radi, stručnjaci su na ljestvici razine zvuka rad MSZ-BT uređaja sveli na buku koju ostavljaju stabla pri padu, to jest na njegov otpor u zraku, gotovo zanemariv zvuk ljudskom uhu koji pomaže osigurati maksimalni odmor u savršeno klimatiziranom okruženju.

 

Performanse

Mitsubishi BT serija je uređaj koji na tržište dolazi sa sjajnim performansama i vrlo malom potrošnjom. Oznaka u rasponu A ++ SEER i A++ SCOP je i više nego dovoljno da klimatizira bilo koju prostoriju s radnim režimom grijanja od -15 stupnjeva.

Econo Cool način rada optimizira rad jedinice dobivajući uštedu energije od 20%, znatno povećavajući performanse uređaja.

I-Save način rada

Ova značajka pamti vaše postavke te pritiskom samo jednog gumba namjestite željenu temperaturu i način rada.

Filter zraka

Kvaliteta zraka u zatvorenim prostorima naših domova je ključna, tako da je u uređaj obogaćen s posebnim pročišćavajućim filtrom koji zadržava suspendirane čestice poput prašine i dlaka kućnih ljubimaca, a ujedno i eliminira neugodne mirise, pružajući tako čistiji i zdraviji zrak u zatvorenom prostoru.

 

WiFi upravljanje

Obratite nam se upitom, jer količine su ograničene!

Niste sigurni koji model je upravo za vas? Pišite nam i rado ćemo vam pomoći kod odabira.

Povratak
Messenger

Pin It on Pinterest